Mbledhja e Komisionit për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media, ku ishte paraparë të raportonte ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Agim Veliu është shtyrë për javën e ardhshme.

Shtyrja u bë për shkak të seancës që do të mbahet në orën 13:00.

Ministri Agim Veliu tha se është i gatshëm kurdo që të raportojë në këtë komision.