Në mungesë të kuorumit ka përfunduar mbledhja e komisionit hetimor për COVID-19 ku ishte duke u intervistuar drejtori i IKSHPK-së, Naser Ramadani.

Lëshimi i mbledhjes nga deputetët Fatmire Mullhaxha, Eliza Hoxha dhe Ilir Ferati, e ka pamundësuar vazhdimin e këtij raportimi. /kp