Tottenham Hotspur do bëjë përpjekje të nënshkruar me Wilfried Zaha e Crystal Palace

Tottenham Hotspur do bëjë përpjekje të nënshkruar me Wilfried Zaha e Crystal Palace

Sipas mediave britanike, “Spurs” synojnë gjatë verën që po vjen ta blejë Zaha-n.

Krerët e Tottenhamit kanë një kohë të gjatë që janë të interesuar për anglezin, dhe ata besojnë se ky transferim do të ndodh gjatë kësaj verë.

Ndryshe, edhe Chelsea e Manchester City thuhet se janë duke e monitoruar Zaha-n.