Kanë përfunduar 45 minutat e para të ndeshjeve të Ligës së Kombeve të planifikuara për ditën e sotme kur po zhvillohen disa ndeshje shumë interesante.

Rezultati më befasues është ai ndërmjet Spanjës dhe Gjermanisë, kur vendasit janë duke udhëhequr me rezultat të thellë 3-0.

Kroacia po e mposhtë Portugalinë me rezultat 1-0, ndërsa Franca po e mposhtë Suedinë me rezultat 2-1.

Këto janë të gjitha rezultatet pas pjesë së parë:

Kroaci – Portugali 1-0

Francë – Suedi 2-1

Spanjë – Gjermani 3-0

Luxemburg – Azerbajgjan 0-0

Mali i Zi – Qipro 3-0

Androra – Latvia 0-1

Gjibralatar – Liechtetien 1-1

Malta – Faroe Islan 0-0./KP