Ditëve të fundit janë shtuar zërat për përfshirjen e mundshme të PDK-së në Qeverinë Hoti.

Madje po raportohet se një qëllim të tillë e kishte edhe vizita e kryeministrit Edi Rama në Kosovë.

E për këtë çështje ka folur shkurt edhe zëvendëskryeministri Besnik Tahiri.

Ai ka thënë se deri më tash nuk ka diskutim rreth kësaj çështjeje.

“Deri tash ai nuk ka aktakuzë dhe nuk ka asnjë diskutim rreth kësaj çështje”, tha ai.