Zumberi ka qenë pjesë e Kosovës në ekipet kombëtare U15 e U17

Zumberi ka qenë pjesë e Kosovës në ekipet kombëtare U15 e U17

Talenti i Hamburger SV, Valon Zumberi ka vizituar Federatën e Futbollit të Kosovës.

Zumberi ka qenë pjesë e Kosovës në ekipet kombëtare U15 e U17, derisa tani si 17-vjeçar luan për Kombëtaren U19, derisa zhvillimi i tij si futbollist po shkon ë mënyrën më të mirë.

Në të ardhmen pritet të jetë edhe potencial për Kombëtaren U21 dhe Kombëtaren A.