Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

​Të dyshuarit me Covid-19 dalin nga vetizolimi, arrestohen

1 min read

 

Një person i cili ka qenë me Covid-19 në Rahovec dhe një tjetër në fshatin Mojstir të Istogut, janë ndaluar dhe ndaj tyre është iniciuar procedurë, pasi që i njëjti nuk ka respektuar masën e vet-izolimit, pasi i njëjti ishte pozitiv me Covid 19. Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt.

Kurse, në Leposaviq është ndaluar një person, pasi nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Të ndaluar janë edhe një në fshatin Volljak të Klinës, dy në Prizren dhe një në Mamush./kp/