Bora ka nisur të mbulojë rrugët malore në vend. Megjithatë të gjitha rrugët rajonale dhe nacionale janë të kalueshme.

Këtë e bëri të ditur, ministri i Infrastrukturës në detyrë, Arban Abrashi përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se rrugët janë duke u mirëmbajtur 24 orë.

“24 orë mirëmbajtje të gjitha rrugët e Kosovës. Auto-udhët, rrugë rajonale dhe nacionale janë të kalueshme dhe po pastrohet bora në ato vende që ka pasur të reshura’, ka shkruar Abrashi në Facebook./21Media 

24 orë mirëmbajtje të gjitha rrugët e Kosovës

Auto-udhët, rrugë rajonale dhe nacionale janë të kalueshme dhe po pastrohet bora në ato vende që ka pasur të reshura 🇽🇰🇽🇰

Posted by Arban Abrashi on Saturday, December 26, 2020