Takimi do të mbahet më 01 prill

Takimi do të mbahet më 01 prill

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka ftuar në takim konsultativ kryeministrin në detyrë dhe kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtin.

Në ftesën e siguruar nga Kp, thuhet se pas mocionit të mosbesimit ndaj qeverisë, po ndërmerr hapat e përcaktuar në Kushtetutë.

Thaçi në këtë ftesë ka shkruar se takimi ka për qëllim të diskutohet hapat e mëtutjeshëm.

Takimi do të mbahet me datë 01.04.2020, duke filluar nga ora 10:00m në kabinetin e presidentit.