Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, nëpërmjet një letre i kishte njoftuar për dorëheqjen e tij edhe tre drejtuesit e institucioneve të Kosovës.

Në letrën e Thaçit të siguruar nga kp, ai kishte njoftuar për dorëheqjen e tij nga posti i presidentit, kryetaren e Kuvendit, Vjosa Osmani, kryeministrin Avdullah Hoti dhe kryetaren e Gjykatës Kushtetuese, Arta Rama-Hajrizi.

Kjo është letra e Thaçit dërguar tre përfaqësuesve të institucioneve: