Veliu: jam i kënaqur me atë se çfarë dëgjova nga kryetari.-Abrashi: Dy projekte madhore do të fillojnë shumë shpejt

Veliu: jam i kënaqur me atë se çfarë dëgjova nga kryetari.-Abrashi: Dy projekte madhore do të fillojnë shumë shpejt

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu dhe ai i Infrastrukturës, Arban Abrashi, vizituan Komunën e Istogut, me ç’rast u njohën me problemet që po e përcjellin këtë komunë. Pas takimit me kryetarin e Komunës, bënë të ditur se kanë bisedur rreth pandemisë Covid-19, administratës publike dhe projekteve infrastrukturore./21Media