Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, i ka uruar shërim kryetares së Kuvendit Vjosa Osmani, e cila ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Ai tha se i dëshiron shërim të shpejtë dhe rikthim në punët dhe detyrat e saj.

“Më lejoni të lutem për shëndetin e kryetares së Kuvendit pasi kishte rezultuar COVID pozitiv, i dëshiroj shërim të shpejtë dhe rikthim në punët dhe detyrat e saj që i takojnë”, tha ai.

Ushtruesja e detyrës së postit të presidentit të Kosovës, njëherësh kryetarja e Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani, më herët ka njoftuar përmes rrjetit social në facebook se ka rezultuar pozitiv me COVID-19.