Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale do të mblidhet sot.

Në këtë komision do të raportoj ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj. Zemaj do të raportoj lidhur me menaxhimin e situatës me COVID-19.

Komisioni ku pritet të raportoj Zemaj do të mblidhet në ora 10:00.