Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale do të mblidhet sot.

Para anëtarëve të këtij komisionit do të raportojë ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj.

Zemaj do të raportojë para deputetëve të këtij komisioni rreth menaxhimit të situatës me pandeminë COVID-19.

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale do të mblidhet në orën 13:00.