Rasti është duke u hetuar

Rasti është duke u hetuar

Dy vajza nga Istogu janë raportuar në polici si të zhdukra.

Rastin e ka raportuar babai i vajzave dje duke thënë se nuk di gjë për vendodhjen e tyre që nga dita e mërkurë.

Një  mashkull kosovar ka raportuar se  dy vajzat e tij janë larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vend ndodhjen e tyre”, ka bërë të ditur policia.

Sipas policisë, rasti është duke u hetuar./21Media