Legjenda e Chelseat, Gianfranco Zola ka dalë në mbrojtje te trajnerit Antonio Conte

Legjenda e Chelseat, Gianfranco Zola ka dalë në mbrojtje te trajnerit Antonio Conte

Ka spekulime se Conte mund të shkarkohet sonte nëse Chelsea humb përballjen me West Bromwich Albion.

Por, Zola mendon se tekniku italian nuk shqetësohet për këto kritika, sepse sipas tij, Conte është trajner i madh dhe nuk dorëzohet.

“Njerëzit të cilët kritikojnë, ata nuk e njohin Antonion shumë mirë”, ka thënë Zola.

“Unë e njoh Antonion për vite me radhë dhe në karrierën e tij, ai ka pasur momente të vështira, por ai gjithmonë ka luftuar”.

“Është e vështirë për çdo menaxher, sepse ne jetojmë për rezultate. Kur gjërat nuk shkojnë mirë, vuajmë. Por Antonio është një menaxher i cili ka kaluar nëpër periudha të tilla dhe ka dalë shumë mirë. Unë jam i sigurt se mund ta përballojë”.

“Antonio ka treguar gjatë magjisë së tij në Angli se ai meriton që njerëzit të jenë të durueshëm me të. Ai e meriton atë për atë që ai ka bërë për këtë ekip”, theksoi Zola.