Humbni peshë tri herë më shpejt

Humbni peshë tri herë më shpejt

Pluhuri i qumështit mund të ndihmojë në humbjen e peshës, uljen e yndyrës trupore dhe përmirësimin e niveleve të pashëndetshme të kolesterolit në mënyrë të natyrshme, tregojnë hulumtimet e reja.

Mirëpo ne ju flasim për pluhurin e qimnonit, që vjen nga farat e qimnonit.

Të kombinuara në çaj, kos ose qumësht ato ju ndihmojnë të humbni peshë, pasi farat e saj janë të pasura me fitosterole, që njihen për të penguar thithjen e kolesterolit në trup./21Media