Japonia gjithmonë ka diçka për të befasuar banorët e vendeve të tjera. Një shembull i mirë është një lajm i fundit që informon se fituesit e Olimpiadës Tokyo 2020 do të marrin medalje të bëra nga elektronika e ricikluar, shkruan Bright Side.

Njerëzit japonezë nuk kanë qenë kurrë të zakonshëm dhe jeta dhe kultura e tyre janë ende me interes të vërtetë për të gjithë botën.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe interesante, të cilat tregojnë për jetën në Japoni./21Media

Disa kafene në Tokio shënojnë qartë hapësirën e secilit klient në banak.

“Njeriu Uber” i ndihmon njerëzit të marrin pjesë në ngjarje në distancë duke përdorur trupin e një personi tjetër.

Disa metro në Japoni ju japin një dorë ndihme nëse jeni me biçikletë.

Ujqit robotë me energji diellore po mbrojnë të korrat e fermerëve japonezë.

Disa restorante janë vërtet private në këtë vend. Kamarierët këtu u shërbejnë vizitorëve pa i parë ata.

Trenat sa i përket shpejtësisë në Japoni shkojnë shumë mirë.

Aeroportet në Japoni rregullojnë bagazhet me ngjyra në mënyrë që udhëtarët të gjejnë lehtësisht valixhet e tyre.

Punonjësit japonezë, të rraskapitur pas punës.

Fabrika e Mbetjeve të Musashino në Japoni ka një darkë ku njerëzit mund të shikojnë plehrat duke u përpunuar.

Nara City është fjalë për fjalë e mbushur me drerë të cilët kanë marrë zonën.