Fatmirësisht po ndodhin ndryshime

Fatmirësisht po ndodhin ndryshime

Ekzistojnë shumë lloje të diskriminimit në shoqërinë tonë dhe ne nuk jemi në gjendje të ndryshojmë gjithçka menjëherë. Por, disa gjëra kanë ndryshuar, ose të paktën janë në proces të ndryshimit.

Njerëzimi gradualisht mund të ndryshojë qëndrimin ndaj personave me aftësi të kufizuara, racës, grave dhe madje mund të bëjë ndryshime në industrinë e modës.

Më poshtë ju sjellim gjërat që zhduken në botën moderne, të zgjedhura nga bright side./21Media

1. Gratë mund të jenë gra dhe nëna të mira dhe të punojnë në të njëjtin nivel me burrat

2. Njerëzit me tatuazhe nuk janë kriminelë, ata i bëjnë ato sepse i pëlqejnë

3. Nuk ka më standarde të modës, sepse ne njohim të gjitha format dhe madhësitë e trupit

4. Vetëm ju mund të vendosni kur të gjitha gjërat e rëndësishme duhet të ndodhin në jetën tuaj

5. Aftësia e kufizuar nuk është më një arsye për t’i drejtuar gishtin dikujt

6. Ngjyra është thjesht ngjyrë, pa marrë parasysh a është lëkura apo diçka tjetër

7. Familja nuk është më vetëm për gratë

8. Të qenit mbipeshë nuk është më turp

9. Askush nuk është shumë i moshuar ose shumë i ri për të qenë profesionist

10. Fëmijët duhet të luajnë, jo të punojnë