Njerëzit që kanë realizuar fotografi mahnitëse

Njerëzit që kanë realizuar fotografi mahnitëse

Një fotografi është si një buton pauzë: jo vetëm që kapni momentin, por janë edhe ndjenjat që vijnë së bashku me të.

Ajo që e bën një figurë unike është perspektiva dhe koha e saj. Ndërsa, portretet janë gjithmonë klasike, kapja e diellit, shuplaka të kullës në Pizë etj.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe mahnitëse, të marra nga bright side, që me siguri do të thyejnë ndjenjën tuaj të perceptimit dhe do t’ju detyrojnë të shikoni botën në një mënyrë më krijuese.

Ato me të vërtet janë të veçanta./21Media

Fenomeni shkencor mund të jetë befasues. Por jo kur keni një mësues po aq të lezetshëm sa ky!

Wow

“Ndihem e lirë si zogu. Të fluturojmë!”

“Jeta është si një akullore. Të kënaq më së miri para se të shkrihet”

“Kush ka nevojë për frymën e dragoit, kur unë kam fuqinë e ylberit?”

“Fituesi, fituesi – darka e pulës!”

“Lëre veten të shkojë. Ju jeni të detyruar të lulëzoni.”

Ky është ariu më i gjatë dhe më i mbarë në botë – Prisni një minutë … Po!

Dita më e lumtur e jetës suaj, e prezantuar nga: miqtë tuaj

Wow