Shtyhet zbatimi i grantit të performancës pas vërejtjeve nga disa komuna.-Kthimi i kushtëzimeve për dokumente, i dëmshëm për qytetarët në pandemi

Shtyhet zbatimi i grantit të performancës pas vërejtjeve nga disa komuna.-Kthimi i kushtëzimeve për dokumente, i dëmshëm për qytetarët në pandemi

Ministria e Pushtetit Lokal dha 10 milionë euro për rimëkëmbjen e komunave nga pandemia Covid 19. Kjo ministri kundërshton kthimin e kushtëzimeve për dokumente në Prishtinë dhe disa komuna tjera. Me zëvendësministren e Pushtetit Lokal, Magbule Shkodrën bisedoi kolegu Bahtir Cakolli./21Media