Kombëtarja e Kosovës në futboll po vazhdon të zhgënjej m rezultate shumë të dobëta në ndeshjet e vlefshme për kualifikimet për në Kampionatin Evropian nëpërmjet Ligës së Kombeve.

Së fundi, “Dardanët” u mposhtën nga Sllovenia në Lublanë me rezultat 2-1.

Por, kur dhe si nisi kjo seri kaq negative e Kosovës?

Gjithçka filloi më 14 Nëntor 2019 kur Kosova u mposht nga Republika e Çekisë me rezultat 2-1 duke vazhduar pastaj me humbjen e thellë nga Anglia me rezultat 0-4.

Këto ishin të gjitha rezultatet e Kosovës ne futboll brenda një viti:

Republika e Çekisë – Kosovë 2-1

Kosovë – Angli 0-4

Suedi – Kosovë 1-0

Moldavi – Kosovë 1-1

Kosovë – Greqi 1-2

Maqedonia e Veriut – Kosova 2-1

Kosovë – Slloveni 0-1

Greqi – Kosovë 0-0

Shqipëri – Kosovë 2-1

Slloveni – Kosovë 2-1.