Një studim zbuloi se blerjet në internet na bëjnë të lumtur. Sidoqoftë, ata që kanë provuar anën e errët të blerjes në internet nuk mund të thonë të njëjtën gjë.

Ata porosisin një kapelë që, në fakt, i përshtatet vetëm njërit vesh ose një batanie të ftohtë që rezulton të jetë diçka tjetër. Ushqimi, tullumbacet, madje edhe lulet mund të bëhen burim i keqardhjes dhe të qeshurave, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Më poshtë ju sjellim disa shembuj të dështimeve të blerjeve që do të përmirësojnë disponimin tuaj dhe do t’ju bëjnë të dëshironi të rikontrolloni porositë tuaja në internet./21Media

17 Times Online Shopping Expectations Folded Like a House of Cards

17 Times Online Shopping Expectations Folded Like a House of Cards

17 Times Online Shopping Expectations Folded Like a House of Cards

17 Times Online Shopping Expectations Folded Like a House of Cards

17 Times Online Shopping Expectations Folded Like a House of Cards

17 Times Online Shopping Expectations Folded Like a House of Cards

17 Times Online Shopping Expectations Folded Like a House of Cards

17 Times Online Shopping Expectations Folded Like a House of Cards

17 Times Online Shopping Expectations Folded Like a House of Cards

17 Times Online Shopping Expectations Folded Like a House of Cards