Çdo ditë është dita më e mirë e dikujt. Ka disa gjëra në jetë që ju do t’i mbani mend përgjithmonë.

Miliona bebe lindin çdo ditë në botë dhe kjo vetëm sjell aq shumë gëzim në botë saqë mund të mbytesh në lumturi. Ka edhe dasma, takime dhe ëndrra që bëhen realitet gjatë gjithë kohës, shkruan  Bright Side.

Disa përdorues të rrjeteve sociale kanë treguar për ditët e tyre më të mira, të cilat janë mjaft mbresëlënëse./21Media

1. Propozim

2. “Babai im pasi u martua me nënën time”

3. Prindërit e mi e morën nipin tim në Disney World dhe kishin frikë se mos mërzitej me të gjitha princeshat.”

4. “Të gjithë infermierët hynë, i kënduan mamasë time dhe i dhanë asaj një tortë për ditën e fundit të trajtimit kimio. Ajo tani është pa kancer!”

5. “Unë u ribashkova me motrën time sonte pasi ajo u largua nga shtëpia në vitin 2005.”

6. “Fotografia jonë e parë familjare pas luftës së infertilitetit për disa vjet”

7. “Një mjek duke përqafuar pacientin e tij (jetën e të cilit e shpëtoi) menjëherë pasi ajo mbajti një fjalim duke e falënderuar atë”

8. “Shoqja ime më e mirë është zyrtarisht pa kancer nga sot e tutje!  Unë jam aq krenare për të! ”

9. “Më thanë që nuk do të kisha fëmijë kurrë. Këtu është djali im, Henry. Unë jam 42 dhe jam aq e bekuar. ”

10. “Unë e mora këtë foto përpara se shoku im t’i propozonte të dashurës së tij në Harlem, NYC.”