Aktualisht në Spitalin e Pejës janë 10 pacientë në gjendje të rënde nga gjithsej 65 sa janë të shtruar aty. Po ashtu siç bëhet e ditur nga ky spital, 31 pacientë janë në Oksigjeno-terapi.

Ndërsa sot 10 pacientë në Spitalin e Pejës janë shëruar nga Covid-19.

Sa i përket stafit të këtij spitali, 6 mjek, 15 infermierë dhe 3 punëtorë të shërbimit teknik janë të infektuar me Covid-19./21Media