Njerëzit dizajnojnë shtëpitë e tyre që të jenë sa më të rehatshme dhe sipas dëshirave të tyre

Njerëzit dizajnojnë shtëpitë e tyre që të jenë sa më të rehatshme dhe sipas dëshirave të tyre

As të famshmit nuk dallojnë në këtë drejtim, dhe fakti që ata kanë më shumë para se njerëzit e zakonshëm, bën të kuptojmë se shtëpitë e tyre janë mjaftë të veçanta, shkruan rtv21.tv.

Në vazhdim do të shohim 10 nga shtëpitë e të famshmëve që na lënë pa fjalë:

Shtëpia e Rihannas në Belverly Hills
Shtëpia e Lady Gagas në Miami
Shtëpia e Julia Roberts në Hawaii
Shtëpia e John Travoltas në Florida
Shtëpia e Nicolas Cage në Los Angeles
Shtëpia e Mel Gibson në Greenwich, Connecticut
Shtëpia e Jay Z dhe Beyonce në New Orleans
Shtëpia e Gary Oldman në Los Feliz, Los Angeles
Shtëpia “Syri i Horusit” e Naomi Campbell në ishullin Cleopatra në Turqi

/21Media