Dafina nuk di të ndalet

Dafina nuk di të ndalet

Njihni shumë këngëtare që i qëndrojnë besnik ngjyrës dhe stilit të flokëve për shumë vite.

Por, për dallim nga këto ka disa të tjera që thuajse çdo muaj i shihni me ngjyra dhe stile të reja të flokëve.

Për ndryshimet drastike në stilet e flokëve mund të përmendet, Dafina Zeqiri, e cila përveç ndryshimit të ngjyrës, ajo ka guximin që nga flokët e gjata t’i shkurtojë ato.

Këto ndryshime Dafina zakonisht i bënë për realizimin e ndonjë videoklipi.

Ndryshe, “Rofe” është projekti i fundit muzikor i artistes që është publikuar më 14 prill dhe që deri më tani numëron mbi një milion mijë klikime në kanalin Youtube./21Media