Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 724 testime të realizuara 96 persona kanë rezultuar pozitiv më Covid-19. Shkup-24, Kumanovë-6, Shtip-24, Prilep-1, Tetovë-7, Strugë-9, Manastir-1, Ohër-6, Gostivar-4, Strumicë-3, Kriva Pallankë-1, Radovish-5, Koçan-2 dhe Sveti Nikollë-3.

Inistituti i Shëndetit Publik gjatë 24 orëve të kaluara ka regjistruar 61 persona të shëruar nga koronavirusi. Shkup-27, Kumanovë-16, Prilep-4, Tetovë-4, Kavadarcë-1, Gjevgjeli-1, Kriva Pallankë-3, Kratovë-1, Kërçovë-1 dhe Resnjë-3.

24 orëve e fundit 10 persona kanë humbur betejën me koronavirusin./21Media