Ide interesante...

Ide interesante…

Të kesh para në shtëpi mund të jetë shumë mirë. Por, pyetja është se ku mund t’i mbani ato, nëse ndodh diçka, që hajdutët të mos t’i gjejnë ato.

I njëjti parim vlen për bizhuteritë ose kartat shtesë që nuk i përdorni çdo ditë.

Ju ndoshta keni tashmë vendet e tuaja të preferuara të fshehjes, por a janë ato aq të sigurta sa do të dëshironit të ishin?

Më poshtë ju sjellim disa vendeve të mira për të fshehur parat dhe gjërat e çmuara. Sigurisht, nuk keni nevojë të përdorni saktësisht idetë e brightside, por shikoni ato si frymëzim.

Nëse kontrolloni shtëpinë tuaj, mund të gjeni shumë pika sekrete që vetëm ju do t’i dini./21Media