Ministria e Shëdetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2449 testime të realizuara , 865 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-397, Kumanovë-22, Dibër-2, Shtip-34, Prilep-29, Tetovë-95, Strugë-7, Veles-44, Manastir-31, Ohër-21, Kavadarc-26, Gostivar-30, Gjevgjeli-4, Strumicë-37, Kriva Pallankë-5, Radovish-6, Koçan-17, Probishtip-7, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Berovë-4, Vinicë-6, Dellçevë-6, Kratovë-4, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-15, Resnjë-5 dhe Negotinë-4.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 359 pacientë të shëruar.

Shkup-125, Kumanovë-24, Dibër-14, Shtip-12, Prilep-9, Tetovë-34, Strugë-1, Veles-4, Manastir-9, Kavadarc-2, Gostivar-4, Gjevgjeli-7, Strumicë-30, Kriva Pallankë-2, Radovish-4, Koçan-32, Probishtip-1, Berovë-2, Vallandovë-3, Vinicë-5, Dellçevë-24, Sveti Nikollë-5, Kërçovë-5 dhe Resnjë-1.

Ndërkaq, 10 pacientë kanë humbur betejën me virusin korona.

Shkup-4, Prilep-2, Manastir-1, Ohër-1, Koçan-1 dhe Probishtip-1./TV21