11 fotografi qesharake dhe interesante

11 fotografi qesharake dhe interesante

A e dini sa fotot mund të jenë ngarkuar në faqet e mediave sociale çdo ditë? Rreth 500 milionë foto të reja shfaqen në Facebook çdo ditë.

Por, jo vetëm në facebook, njerëzit nga e mbarë bota hedhin imazhe dhe video të ndryshme edhe në rrjete tjera sociale, si në instagram, twitter etj.

Ata kryesisht mundohen të zgjedhin fotot më të mira për të plasuar në rrjete sociale, derisa disa kanë frikë të shfaqin imazhe, që tregojnë imazhe të tyre të ditëve apo situatave të këqija.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe interesante të njerëzve që nuk kanë frikë të tregojnë fotografitë e tyre të bëra në momente të gabuara./21Media

Selfie më e mirë ndonjëherë

Një djalosh që merr një panoramë të vetes

“I dashuri im po fotografonte për mua dhe një flamur u përplas me të”

“Fytyra ime më e keqe që është shkëmbyer ndonjëherë”

“Ata morën ushqimin e tyre 10 minuta më parë …”

Woow

Nuk është fotografia më e mirë e dasmës…

Nuk ishte ide e mirë për të bërë një kolazh

Kjo dorë që del nga nën divani…

“Babai im duke u përpjekur të marrë fotografi panoramike nga unë”

Woow