Imazhe që ju habisin

Imazhe që ju habisin

Ju do të duhet të shikoni dy ose tri herë për të kuptuar se çfarë po ndodhë në disa foto. Përndryshe, do të mendoni se shihni njerëz gjigantë, një djalë shtatzënë dhe një ndërtesë 2D.

Mund të vihet bast që ju do të kaloni më shumë se 3 sekonda në çdo foto për të kuptuar se çfarë po ndodhë.

Imazhet janë mjaft interesante dhe qesharake./21Media

Jo, nuk ka veshur pantallona të shkurtra

Ky aparat është vetëm një bombol me vrimë nxjerrëse letre

Shtatzënia i përshtatet atij?!

Shkëmbinjtë në Fuerteventura duken si kokoshka

Mjeshtri i fshehur i xhunglës konkrete

A keni parë ndonjëherë gjigantë të tillë?

Pantallona të shkurtra kamuflazhi në punë

“OO çfarë maske”

Një ndërtesë 2D në Amsterdam

Në fakt, shtëpia është e drejtë, e gjitha është për makinat. Hidhni një sy në ndërtesës tjetër.

Një tub që duket sikur rrjedh