Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1372 testime të realizuara për të dyshuar të prekur me Covid-19 me të cilën 112 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-46, Kumanovë-7, Shtip-1, Prilep-2, Tetovë-1, Strugë-6, Veles-4, Manastir-7, Ohër – 4, Gostivar – 3, Strumicë-11, Radovish – 3, Koçan-4, Probishtip-1, Berovë – 1, Vallandovë-1, Vinicë-1, Dellçevë-1, Kratovë – 1, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-2 dhe Resnjë-2.
Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 159 pacientë të shëruar nga korona virusi.

Shkup-42, Kumanovë-8, Shtip – 3, Prilep-8, Tetovë-10, Strugë-6, Veles-4, Manastir-3, Ohër – 10, Kavadar – 2, Gostivar – 13, Gjevgjeli – 11, Strumicë – 4, Kriva Pallankë – 2, Radovish – 2, Krushevë – 2, Koçan – 4, Probishtip – 1, Makedonski Brod – 2, Pehçevë – 1, Berovë – 3, Vallandovë – 1, Vinicë – 2, Dellçevë – 8, Sveti Nikollë – 3, Kërçovë – 3 dhe Resnjë – 1./TV21