A jeni gati për festat e fundvitit?

A jeni gati për festat e fundvitit?

Nëse nuk e dini se çfarë filmi të shikoni për festat e fundvitit, atëherë iu prezantojmë me listën e 12 filmave më të mirë që janë realizuar për këto festa.

Lista përbëhet nga filmat më të shikuar ndër vite, shkruan rtv21.tv

“Love Actually” (2003)

love actually 2003

“Elf” (2003)

elf 2003

“A Christmas Story” (1983)

a christmas story 1983

“Love, Actually”

love actually

“Home Alone” (1990)

home alone 1990

“Rudolph the Red-Nosed Reindeer” (1964)

rudolph the red nosed reindeer 1964

“How the Grinch Stole Christmas” (1966)

how the grinch stole christmas 1966

“The Muppet Christmas Carol” (1992)

the muppet christmas carol 1992

“The Santa Clause” (1994)

the santa clause 1994

“Frosty The Snowman” (1969)

frosty the snowman 1969

“White Christmas” (1954)

white christmas 1954

“All I want for Chrismats” (1991)

all i want for christmas 1991

Këtë listë e ka përgatitur plaforma online e “Moviefone“./21Media

Përktheu dhe përshtati rtv21.tv