Marrja e një fotografie të mirë nuk është detyrë e lehtë, mund të merrni të gjitha llojet e rezultateve të papritura.

Një perspektivë e mirë është gjithmonë thelbësore; nëse e ngatërroni këtë, me siguri do të përfundoni me një pamje mjaft konfuze dhe madje edhe qesharake, llojin që njerëzit duhet të shikojnë dy herë para se të kuptojnë se çfarë po ndodh, shkruan Bright Side.

Më poshtë ju sjellim dis foto, ku këndet kanë dalë mjaft konfuze, por me të vërtetë zbavitëse./21Media