12 persona që ishin të prekur me Covid-19 vdiqën, u konfirmuan 1 mijë e 85 raste të reja, ndërsa u shëruan 283 pacientë nga Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut.

12 pacientë të prekur me Covid-19 vdiqën, Shkup-3, Prilep-3, Tetovë-2, Kumanovë-1, Gostivar-1, Kavadarc-1 dhe Manastir-1.

1 mijë e 85 raste të reja, Shkup-447, Kumanovë-69, Dibër-9, Shtip-39, Prilep-60, Tetovë-62, Strugë-14, Veles-50, Manastir-28, Ohër-18, Kavadarc-20, Gostivar-35, Gjevgjeli-29, Strumicë-80, Kriva Pallankë-10, Radovish-9, Krushevë-3, Koçan-13, Probishtip-10, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Berovë-2, Vallandovë-6, Vinicë-4, Dellçevë-10, Kratovë-4, Sveti Nikollë-30, Kërçovë-30, Resnjë-4 dhe Negotinë-12.

Në 24 orët e fundit Instutit i Shendetit Publik regjistroi 283 pacientë të shëruar, Shkup-142, Kuamnovë-8, Shtip-7, Prilep-11, Tetovë-21, Veles-6, Manastir-13, Kavadarc-18, Gostivar-6, Gjevgjeli-9, Strumicë-11, Kriva Pallankë-1, Radovish-1, Krushevë-1, Koçan-7, Probishtip-1, Berovë-1, Vallandovë-1, Vinicë-1, Sveti Nikollë-1, Kërçovë-10 dhe Negotinë-5./21Media