Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 771 testime të realizuara, 161 persona janë diagnostifikuar me virusin korona.

Shkup-90, Kumanovë-11, Shtip-2, Prilep-6, Tetovë-5, Veles-4, Kavadarc-2, Gostivar-15, Strumicë-8, Kriva Pallankë-1, Radovish-1, Koçan-3, Probishtip-2, Berovë-6, Vallandovë-1, Dellçevë-2 dhe Kërçovë-2.

Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 154 pacientë të shëruar nga virusi korona.

Shkup-62, Kumanovë-6, Shtip-4, Prilep-6, Tetovë-7, Strugë-4, Veles-3, Manastir-2, Ohër-3, Kavadrc-5, Gostivar-5, Gjevgjeli-2, Strumicë-10, Radovish-4, Koçan-12, Probishtip-6, Pehçevë-2, Berovë-3, Vallandovë-4, Sveti Nikollë-2 dhe Kërçovë-2.

Betejën me koronavirusin në 24 orët e fundit e kanë humbur 12 pacientë.

Shkup-7, Strugë-1, Tetovë-1, Manastir-1, Kavadarc-1, Prilep-1./21Media