U.D i drejtorit të Policisë para Komisionit Parlamentar të Sigurisë

U.D i drejtorit të Policisë para Komisionit Parlamentar të Sigurisë

12 pjesëtarë të Policisë së Kosovës kanë humbur betejën me Koronavirus dhe mbi 1 mijë janë infektuar që nga fillimi i pandemisë në mars. Këto të dhëna i bëri të ditur ushtruesi i detyrës së drejtori të përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti gjatë raportimit në Komisionin për Çështje të Sigurisë. Ai në mbledhjen e këtij komisioni foli edhe për çështje të tjera që i përkasin domenit të sigurisë./21Media