Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit nga 2643 testime të realizuara 640 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-272, Kumanovë-43, Dibër-5, Shtip-17, Prilep-41, Tetovë-41, Strugë-4, Veles-11, Manastir-10, Ohër-24, Kavadarc-41, Gostivar-12, Gjevgjeli-11, Strumicë-24, Kriva Pallankë-2, Radovish-9, Koçan-20, Probishtip-3, Berovë-2, Vallandovë-3, Vinicë-4, Dellçevë-3, Sveti Nikollë-7, Kërçovë-17, Resnjë-4 dhe Negotinë-10.

Instutiti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 143 pacientë të shëruar.

Shkup-71, Kumanovë-5, Dibër-1, Shtip-7, Tetovë-10, Strugë-4, Veles-2, Manastir-3, Ohër-3, Kavadarc-3, Gostivar-5, Gjevgjeli-2, Strumicë-9, Radovish-1, Koçan-6, Berovë-3, Vallandovë-3, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-1 dhe Negtonë-2.

Ndërkaq betejën me virusin korona e kanë humbur 12 pacientë.

Shkup-7, Veles-2, Prilep-1, Shtip-1 dhe Strumicë-1./21Media