Hoti: Veprat e artit pamor, pjesë e kulturës së pasurisë shtetërore

Hoti: Veprat e artit pamor, pjesë e kulturës së pasurisë shtetërore

Veprat e artit pamor, të cilat nga sot do të vendosen në Galerinë Kombëtare të Arteve të Kosovës po konsiderohen të jenë pjesë e pasurisë shtetërore të Kosovës. Kështu u vlerësua gjatë ceremonisë së bartjes së aseteve dhe veprave të artit pamor të 121 autorëve që Kosovës.(E pergaditi-  R T V  2 1 )./21Media