Nga Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit nga 569 testime të realizuara, 63 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-42, Kumanovë-3, Tetovë-2, Prilep-2, Gostivar-1, Shtip-1, Manastir-1, Veles-2, Ohër-1, Strumicë-2, Kavadarc-1, Negotinë-1, Vinic- 1, Probishtip-2 dhe Krushevë-1.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 176 persona të shëruar nga Covid-19.

Shkup-101, Shtip-7, Manastir-4, Ohër-22, Kavadarc-9, Strugë-4, Koçan-4, Negotinë-5, Dibër-7, Kriva Pallankë-3, Resnjë-2, Radovish-1, Berovë -3, Probishtip-2 dhe Demir Kapija-2.

Ndërkaq 13 pacientë e kanë humbur betejën me koronavirusin./21Media