Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut nga 1259 teste të realizuara 135 persona janë diagnostifikuar me koronavirus.  Numrër më i lartë me Covid-19 është regjistruar në territorin e Shkupit me 76 raste të reja. Kuamnovë-6, Dibër-2, Shtip-6, Prilep-1, Tetovë-13, Strugë-7, Manastir-3, Ohër-1, Kavadarc-1, Gostivar-10, Gjevgjeli-1, Makedonski Brod-1, Kratovë-1, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-3, Resnjë-1.

Instituti i Shëndetit Publik gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar 142 pacientë të shëruar nga koronavirusi. Shkup-68, Shtip-3, Prilep-1, Tetovë-15, Strugë-15, Ohër-15, Gostivar-7, Kriva Pallankë-1, Koçan-1, Probishtip-1, Kratovë-5, Sveti Nikollë-6 dhe Resnjë-4.

Ndërkaq katër pacient kanë humbur betejën me koronavirusin./21Media