Vera është në kulmin e saj dhe dielli nuk kursen askënd. Shenjat rrugore, semaforët, rrugët… po shkrihen.

Çfarë mund të bëjnë njerëzit? Natyrisht, ngarkojnë fotot e tyre në internet!

Në atë mënyrë, ata mund të tregojnë shtrirjen e plotë të dëmit dhe të ndajnë mënyrat më të mira për t’u qetësuar, shkruan Bright Side.

Më poshtë ju sjellim disa foto të ditëve të nxehta, që do t’ju bëjnë të ndjeni nxehtësinë e verës./21Media