Shumica e fëmijëve janë aq energjikë dhe të paparashikueshëm, saqë nuk e dini se çfarë do të bëjnë. Ata janë në gjendje të nxitojnë nëpër shtëpi me orë të tëra, të kthejnë gjithçka përmbys dhe papritmas zhduken nga shikimi i prindërve të tyre.

Duke kontrolluar fëmijët, ju mbase i gjeni ata duke bërë gjumë midis lodrave, ose në ndonjë vend tjetër të paparashikueshëm.

Më poshtë ju sjellim disa foto, të publikuara në Bright Side, të cilat dëshmojnë se fëmijët mund të bien në gjumë kudo./21Media