Imazhe të situatave të ndryshme në botë

Imazhe të situatave të ndryshme në botë

Ndonjëherë një foto e zakonshme mund të ju hedhë ekuilibrin dhe t’ju bëjë të shikoni gjërat nga një kënd tjetër.

Meqenëse ne i trajtojmë gjërat përreth nesh si dukuri të rregullta dhe shpesh e konsiderojmë punën tuaj të mërzitshme dhe motin e keq, ka njerëz të tjerë në botë që mendojnë se asfalti është një mrekulli dhe çdo ditë e jetës së tyre është një dhuratë.

Tregimet që fshihen pas fotove të mëposhtme pa dyshim që ia vlejnë të lexohen./21Media

Fëmijët nga një fshat indonezian i hoqën këpucët për të mos njollosur asfaltin që po shihnin për herë të parë në jetën e tyre.

14. Nëna e Aleksit e çoi atë në një koncert të rëndë në Spanjë për ta lënë të rrijë me fansat e tjerë. Dhe ai u bë vetë yll!

13. Këta të mbijetuar nga Aushvic u takuan pas 72 vjetësh dhe treguan tatuazhet që morën kur ishin në kampin e përqendrimit.

12. Chris Trokey shpëtoi një njeri nga një makinë e djegur që hyri në një aksident. Doli se shoferi ishte i njëjti mjek që e kishte shpëtuar Chris-in kur ishte në prag të vdekjes.

11. Një qen shtatzënë u qëllua 17 herë. Maggie u shpëtua nga vullnetarët dhe tani ajo ka një pronar të dashur.

10. Një vajzë i kërkoi një fotografi të kombinonte 2 foto – njëra prej saj dhe një tjetër e burrit të saj që ishte mijëra milje larg, duke i shërbyer vendit dhe nuk mund të vinte ta shihte.

9. Ky djalë 8-vjeçar nga Tajvani pushtoi një mal të gjatë 2500 milje për nder të nënës së tij që kishte ndërruar jetë. Ai është i sigurt se kjo do ta bëjë atë më të afërt me nënën e tij.

8. Kjo mace e pastrehë u godit nga një makinë dhe humbi 2 këmbët e saj. Një kirurg bullgar kreu një operacion në mace dhe i dha mundësinë të shëtiste përsëri.

7. Gjatë dasmës së tyre, Max dhe Lidia lanë një tufë fluturash falas për nder të motrës së dhëndrit Vanessa që kishte ndërruar jetë. Por, fluturat nuk donin të fluturonin larg. Ato u ulën mbi supet e të ftuarve dhe qëndruan atje deri në fund të ceremonisë.

6. “Dje ishte raundi i fundit e kimioterapisë së nënës sime!”

5. Një memorial i Luftës së Parë Botërore në Hungari

4. “Qeni im vdiq 7 vjet më parë, por sa herë që hap harta në Google, ai është akoma atje, pikërisht në çati.

3. Zona e plazhit të Manilës

2. Në Florida, 633 zhytës vendosën një rekord botëror: ata nxorën 1.625 lb plehra…

1. Ky grup trajnimesh për shërbimin e qenve të ardhshëm u ulë për një koncert të tërë për të provuar durimin dhe qetësinë e tyre.