Sekreti kryesor i fotografisë së shkëlqyeshme është aftësia për të kapur një moment të mirë ose për të parë diçka që të tjerët nuk mund ta shohin.

Ndonjëherë, një ngjarje zgjat vetëm për një sekondë. Në mënyrë që të kapin atë moment, fotografët kanë edhe më pak kohë, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Fotot mahnitëse që nuk janë Photoshop janë gjithmonë një kombinim i momentit të duhur dhe aftësisë së një fotograf për të parë një perspektivë të pazakontë.

Më poshtë ju sjellim një koleksion të fotografive, për të cilat fotografët ndodheshin në vendin e duhur dhe në kohën e duhur./21Media