Pamje qesharake

Pamje qesharake

Fotografitë panoramike mund të jenë vërtet marramendëse nëse bëhen siç duhet. Kur përpiqeni t’i bëni ato, zakonisht duhet të bëni disa shkrepje të ndara për të marrë një skenë të tërë në kornizë.

Kjo gjë është, është shumë e vështirë për tu realizuar. Megjithëse, kur lihet për amatorë, të shkrepjet shndërrohen në diçka krejtësisht të çuditshme dhe qesharake.

Më poshtë ua sjellim disa dështime të panoramave më epike, të mbledhura nga bright side, të cilat janë zbavitëse dhe të veçanta në të njëjtën kohë./21Media