Në vitet e 80-ta të shekullit të kaluar, gratë hiqnin pjesën më të madhe të vetullave. Por, kjo prirje e modës është një gjë e së kaluarës dhe tendenca e sotme po duket më e natyrshme.

Janë për tu vlerësojmë vërtet njerëzit që kanë sens të mirë të humorit dhe që janë të gatshëm të gjejnë fotot e tyre të vjetra dhe të qeshin me veten.

Më poshtë shikoni disa imazhe, të cilat janë publikuar në Bright Side, e që dallimet e fotove janë vërtet befasuese./21Media