Shembuj interesant dhe mjaft argëtues

Shembuj interesant dhe mjaft argëtues

Një studim i kryer nga Daniel Gilbert tregon se ne kalojmë 46.9% të jetës sonë në modalitetin automatik. Ne thjesht ndjekim rregullat e zakonshme dhe nuk i kushtojmë vëmendje botës përreth nesh.

Sidoqoftë, ndonjëherë njerëzit kthejnë në imagjinatën e tyre dhe arrijnë të shikojnë jetën e tyre nga një kënd tjetër, në mënyrë që të krijojnë mënyra të reja për të kryer gjërat rutinore.

Më poshtë ju sjellim disa shembuj mjaft qesharak, të marrë nga Bright Side, që dëshmojnë se krijimtaria njerëzore nuk ka kufij aktual./21Media