Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë realizuar 2467 testim dhe janë regjistruar 498 pacient pozitiv me virusin korona.

Gjatë 24 orëve të fundit 17 pacient humbën jetën me virusin korona, ndërsa Insitituti i Shëndetit publik regjistroi 606 pacient të shëruar./21Media